Home » Echipamente Profesionale » Echipamente pizza si covrigi » Cuptoare pizza pe lemne

Cuptoare pizza pe lemne

Cuptoare pizza pe lemne de la Risto Chef. Comercializam o gama larga de cuptoare pizza pe lemne.

  • Pagina
  • 1
  • 2
  • 3
Cod: APFXRONDU
Dimensiuni (LxAxH): 1550x865x80mm
Realizat din inox
Pentru cuptorul pe lemne APFORDUETTO
Pret: 203 EUR
Cod: APAFNPERS
Dimensiuni (LxAxH): 1030x580x600mm
Pentru cuptoarele: APPERSONAL94-PIZZA, APPERSONAL106-PIZZA, APPERSONAL124-PIZZA si APPERSONAL136-PIZZA
Pret: 406 EUR
Cod: APARCOPIZ
Dimensiuni (LxAxH): 1260x700x680mm
Pentru cuptoarele: APFPM140C, APFPM150C, APFPM160C si APFPM180C
Pret: 883 EUR
Cod: APPERSONAL94-PIZZA
Dimensiuni (LxAxH): 1040x1150x570mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 600x280mm
Diametru camera coacere: 890mm
Capacitate pizza: 4 bucati
Capacitate paine: 8kg
Greutate: 270kg
Suprafata coacere: 0.72m²
Productie: 16 pizze/15 min
Temperatura max: 400°C
Timp de incalzire: 60 min
Consum lemne: 8kg/h
Optional bolta cod APAFNPERS
Pret: 1421 EUR
Cod: APFOR5MIN-RAMAP
Alimentare: lemne
Dimensiuni (LxAxH): 930x680x1900mm
Suprafata de coacere: 0.3m²
Dimensiuni zona de coacere: 600x500mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 460x250mm
Temperatura maxima: 400°C
Timp de incalzire: 15min
Productivitate: 8 pizze/15min
Capacitate pizza: 2 bucati
Capacitate paine: 2kg
Consum mediu lemne: 3kg/h
Diametru horn: 150mm
Culoare: cupru
Greutate: 100kg
Baza camerei de coacere din samota
Izolatie cu fibra ceramica
Interiorul cupolei realizat din inox
Pentru exterior
Cu 4 roti
Se recomanda folosirea lemnelor cu diametrul maxim de 50mm
Disponibil si in culorile: rosu si portocaliu
Pret: 1512 EUR
Cod: APPERSONAL106-PIZZA
Dimensiuni (LxAxH): 1180x1260x620mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 600x280mm
Diametru camera coacere: 1030mm
Capacitate pizza: 5 bucati
Capacitate paine: 10kg
Greutate: 350kg
Suprafata coacere: 0.94m²
Productie: 20 pizze/15 min
Temperatura max: 400°C
Timp de incalzire: 65 min
Consum lemne: 9kg/h
Optional bolta cod APAFNPERS
Pret: 1929 EUR
Cod: APFOR4PIZZE
Alimentare: lemne
Dimensiuni (LxAxH): 1550x880x2020mm
Suprafata de coacere: 0.48m²
Dimensiuni zona de coacere: 800x600mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 680x220mm
Temperatura maxima: 400°C
Timp de incalzire: 20min
Productivitate: 14 pizze/15min
Capacitate pizza: 4 bucati
Capacitate paine: 4kg
Consum mediu lemne: 4kg/h
Diametru horn: 150mm
Culoare: cupru
Greutate: 140kg
Baza camerei de coacere din samota
Izolatie cu fibra ceramica dubla
Interiorul cupolei realizat din inox
Pentru exterior
Cu 4 roti
Se recomanda folosirea lemnelor cu diametrul maxim de 50mm
Pret: 1940 EUR
Cod: APFSP120C
Dimensiuni (LxAxH): 1250x1300x630mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 550x350mm
Diametru camera coacere: 1100mm
Capacitate pizza: 6 bucati
Capacitate paine: 12kg
Greutate: 370kg
Suprafata coacere: 1m²
Productie: 24 pizze/15 min
Temperatura max: 400°C
Timp de incalzire: 70 min
Consum lemne: 10kg/h
Gura cuptorului realizata din fonta
Partea inferioara a camerei de coacere realizata din samota
Disponibil si in varianta pe gaz
Pret: 2132 EUR
Cod: APPERSONAL124-PIZZA
Dimensiuni (LxAxH): 1350x1410x680mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 600x280mm
Diametru camera coacere: 1200mm
Capacitate pizza: 7 bucati
Capacitate paine: 14kg
Greutate: 440kg
Suprafata coacere: 1.25m²
Productie: 26 pizze/15 min
Temperatura max: 400°C
Timp de incalzire: 70 min
Consum lemne: 10kg/h
Optional bolta cod APAFNPERS
Pret: 2436 EUR
Cod: APFORDUETTO
Alimentare: lemne
Dimensiuni (LxAxH): 912x921x2530mm
Consum mediu lemne: 4kg/h
Diametru cos fum: 180mm
Greutate: 260kg
Greutate caramida refractara: 100kg
Baza realizata din caramida refractara
Interiorul cupolei realizat din inox
2 pirometre cu citire continua
2 usi cu geam
Cu raft pentru lemne
Prevazut cu 4 roti
Pentru exterior
Cuptor “Fiamma” (jos):
Suprafata de coacere: 0.42m²
Dimensiuni zona de coacere: 600x700mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 575x226mm
Temperatura maxima: 400°C
Timp de incalzire: 30min
Productivitate: 12 pizze/15min
Capacitate pizza: 3
Capacitate paine: 5kg
Alimentele sunt incalzite in jurul flacarii
Pentru gatit pizza, focaccia
Cuptor “Mattone” (sus):
Suprafata de coacere: 0.35m²
Dimensiuni zona de coacere: 500x700mm
Dimensiuni plan mobil: 480x650mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 553x292mm
Grosime samota: 90mm
Temperatura maxima: 300°C
Timp de incalzire: 45min
Capacitate paine: 4kg
Pentru copt paine si deserturi
Se recomanda folosirea lemnelor cu diametrul maxim de 50mm
Optional se poate adauga planul de lucru APFXRONDU
Imaginea prezinta un astfel de produs cu planul de lucru APFXRONDU
Pret: 2832 EUR
  • Pagina
  • 1
  • 2
  • 3
Reduceri exclusive saptamanale cu newsletterul RistoChef

Risto Call Center

(9-18)

0368 881 050

0766 072 335

Informatii, cereri de oferte:

Promotie Risto Chef 2018

Promotie Risto Chef 2018

Vizitati site-ul ristobar.ro