Risto Chef are ca domeniu de activitate oferirea de solutii profesionale complete pentru companiile romanesti ce activeaza in domeniul HORECA.

Am pornit la drum in martie 2010 cu un magazin de prezentare in Cluj Napoca, apoi in toamna lui 2010 am creat la Sibiu un birou central.

In 2011 Risto Chef deschide un depozit central in zona Brasov, iar in 2012 un nou showroom la Constanta.

In iulie 2013 Risto Chef deschide un nou showroom in Bucuresti, in februarie 2014 un nou showroom in Focsani.

Nu suntem deci vechi pe piata romaneasca, dar ne axam pe calitatea produselor si promptitudine in relatia cu clientii, pe termene scurte de livrare si preturi competitive comparativ cu alti furnizori HORECA.

La solicitarea clientilor, punem la dispozitie servicii de proiectare si consiliere pentru amenajarea bucatariilor in conformitate cu normele in vigoare si avand ca scop eficientizarea activitatii clientului.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Risto Chef vine pe piata romaneasca cu aparatura profesionala de cea mai buna calitate, la preturi competitive si livrare din stoc: masini de gatit electrice si pe gaz, cuptoare electrice, cuptoare pizza, mese pentru pizza cu refrigerare, friteuze, salamandre, plite cu inductie, plite electrice, grill-uri multivapor, malaxoare cu spirala, mixere planetare, dulapuri si suporturi pentru vesela, tavi GN, hote de diverse dimensiuni, masini de spalat vase si masini de spalat pahare, dulapuri frigorifice si vitrine frigorifice, masini pentru cuburi de gheata, echipamente pentru kebab, echipamente pizzerii, feliatoare, masini de tocat carne, masini de taiat legume, razatoare din inox, ustensile pentru bar.

Magazinele Risto Chef va pun la dispozitie: vesela din portelan de calitate, vesela din sticla, vesela pentru cuptor, tacamuri din inox, diverse colectii de pahare pentru toate tipurile de bauturi, portelanuri si accesorii pentru bufet, oale si tigai din inox, vase din plastic si melamina, ustensile profesionale pentru prepararea mancarii, termometre, cutite profesionale de bucatarie, o gama larga de accesorii pentru masa, precum si alte accesorii pentru bucatarie si servirea mesei.

Oferim solutii profesionale de proiectare si dotare cu echipamente si accesorii horeca pentru restaurante, hoteluri si pensiuni, magazine alimentare, carmangerii, pizzerii si covrigarii, unitati de panificatie si patiserie, locatii de tip fast-food si autoservire, baruri, cofetarii si cafenele. Comercializam produse de calitate, la preturi minime pe piata HoReCa.

Va invitam sa vizitati showroom-urile noastre din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, si depozitul din Ghimbav, Brasov pentru a va convinge de calitatea produselor noastre sau sa ne contactati pentru a fi vizitati direct la adresa dumneavoastra de unul dintre agentii nostri din: Bucuresti, Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Focsani, Sibiu, Constanta.

 

Risto Call Center

(9-18)

0368 881 050

0766 072 335

Informatii, cereri de oferte:

Reclamatii:

0736 511 430

Promotie Risto Chef 2018-2019

Promotie Risto Chef 2019

Vizitati site-ul ristobar.ro